CORPORATE

Cadourile sunt parte din bucuriile mici și mari ale vieții. Un cadou oferit din suflet contează mai mult decât orice gest.

CADOURI PENTRU COLEGII TĂI

Icoanele argintate pe ramă de lemn și ferecăturile argintate cu picturi manuale pe care vi le ofer sunt realizate în stilul tradițional și sunt un cadou deosebit pentru orice ocazie. 

ICOANA ARGINTATĂ MOD.1 este un cadou accesibil și deosebit pentru zilele de naștere și zilele onomastice ale colegilor și pentru Sărbători.

OFERTA LUNII

În luna mai vă oferim ICOANA ARGINTATĂ MOD.1 împreună cu ICOANA ARGINTATĂ MOD.2 la un preț redus de 65 de lei (80 lei)

Icoanele argintate pe ramă de lemn sunt replici după icoane vechi românești, grecești și rusești. Icoanele ferecate argintate cu picturi manuale sunt realizate în stilul tradițional ca replici după icoane vechi romănești.

CADOURI PENTRU NUNTA TA

Vrei să oprești timpul în loc și să rememorezi cea mai frumoasă zi? O ferecătură realizată din tablă de cupru argintată cu fața pictată manual este un cadou deosebit care îți va aminti frumusețea unei zile unice. 

ICOANA ARGINTATĂ MOD.1 și ICOANA ARGINTATĂ MOD.1A sunt un cadou special la nunta ta pentru toți cei dragi care-și vor aduce aminte că ți-au fost alături în cea mai frumoasă zi. 

LIVRARE

Deoarece icoanele sunt fabricate în regim artizanal și majoritatea operațiunilor sunt realizate manual, timpul de așteptare pentru comenzile mari este de o săptămână. Găsiți mai multe detalii pe pagina LIVRARE. În București livrăm personal.

CUM COMAND?

În dreptul fiecărei icoane găsiți un formular de comandă (butonul COMANDĂ PRODUS), pe care vă rugăm să îl completați. Vă vom contacta în aceeași zi. Pentru comenzile mari, vă rugăm să ne scrieți la contact@cadouriicoane.ro și vă vom răspunde în aceeași zi. De asemenea, dacă doriți să ne sunați, aveți la dispoziție butonul COMANDĂ TELEFONICĂ. Vă așteptăm cu drag!

ICOANELE NOASTRE ARGINTATE VĂ SUNT LIVRATE GRATUIT ÎN BUCUREȘTI.

Vă ofer aceste icoane argintate la un preț special cu speranța că vor deveni cadouri deosebite pentru cei dragi.