CORPORATE

Cadourile sunt parte din bucuriile mici și mari ale vieții. Un cadou oferit din suflet contează mai mult decât orice gest.

CADOURI PENTRU COLEGII TĂI

Icoanele argintate românești și ferecăturile argintate cu picturi manuale pe care vi le ofer sunt realizate în stilul tradițional și sunt un cadou deosebit pentru orice ocazie. 

ICOANA ARGINTATĂ MOD.1 este un cadou accesibil și deosebit pentru zilele de naștere și zilele onomastice ale colegilor și pentru Sărbători.

OFERTA LUNII

În luna ianuarie vă oferim ICOANA ARGINTATĂ MOD.1 împreună cu ICOANA ARGINTATĂ MOD.2 ca pachet special de Sărbători la un preț redus de 65 de lei (80 lei)

În luna ianuarie 2018 am decis să prelungim oferta specială de Sărbători și vă oferim ICOANA ARGINTATĂ MOD.1 împreună cu ICOANA ARGINTATĂ MOD.2 la prețul de 65 lei (80 lei).

OFERTA SĂPTĂMÂNII

În fiecare săptămână oferim o icoană argintată la preț redus.

  • În săptămâna 8 ianuarie - 14 ianuarie vă oferim CRUCEA ARGINTATĂ MOD.11 la prețul redus de 45 lei (55 lei). Vă așteptăm cu drag!
  • În săptămâna 2 ianuarie - 7 ianuarie vă oferim  CRUCEA ARGINTATĂ MOD.10 la prețul redus de 130 lei (150 lei). În București livrăm personal. 
  • În săptămîna 18 decembrie - 24 decembrie oferim ICOANA ARGINTATĂ IISUS PANTOCRATOR la prețul redus de 40 lei (50 lei). În București livrăm personal. Vă așteptăm!
  • În săptămâna 4 decembrie - 10 decembrie oferim Icoana argintată Maica Domnului (ovală) la prețul redus de 70 de lei (80 lei). Click pe link!
  • În săptămâna 11 decembrie - 17 decembrie CRUCEA ARGINTATĂ MOD.10 are prețul de 130 lei, redus de la 150 lei. În București livrăm personal. Mai multe detalii pe pagina LIVRARE.

Icoanele argintate pe ramă de lemn sunt replici după icoane vechi românești, grecești și rusești. Icoanele ferecate argintate cu picturi manuale sunt realizate în stilul tradițional ca replici după icoane vechi romănești.

CADOURI PENTRU NUNTA TA

Vrei să oprești timpul în loc și să rememorezi cea mai frumoasă zi? O ferecătură realizată din tablă de cupru argintată cu fața pictată manual este un cadou deosebit care îți va aminti frumusețea unei zile unice. 

ICOANA ARGINTATĂ MOD.1 și ICOANA ARGINTATĂ MOD.1A sunt un cadou special la nunta ta pentru toți cei dragi care-și vor aduce aminte că ți-au fost alături în cea mai frumoasă zi. 

LIVRARE

Deoarece icoanele sunt fabricate în regim artizanal și majoritatea operațiunilor sunt realizate manual, timpul de așteptare pentru comenzile mari este de o săptămână. Găsiți mai multe detalii pe pagina LIVRARE. În București livrăm personal.

CUM COMAND?

În dreptul fiecărei icoane găsiți un formular de comandă (butonul COMANDĂ PRODUS), pe care vă rugăm să îl completați. Vă vom contacta în aceeași zi. Pentru comenzile mari, vă rugăm să ne scrieți la contact@cadouriicoane.ro și vă vom răspunde în aceeași zi. De asemenea, dacă doriți să ne sunați, aveți la dispoziție butonul COMANDĂ TELEFONICĂ. Vă așteptăm cu drag!

Vă ofer aceste icoane argintate la un preț special cu speranța că vor deveni cadouri deosebite pentru cei dragi.