Despre noi

Sunt un artizan din Bucuresti și de 10 ani realizez în regim artizanal icoane argintate și icoane ferecate argintate (ferecături argintate).

ICOANE ARGINTATE PE RAMĂ DE LEMN 

Icoanele argintate pe ramă de lemn sunt replici după icoane vechi românești, grecești sau rusești. 

Partea superficială a icoanei este realizată din tablă de cupru iar baza interioară este din rășină poliuretanică. Piesa se argintează, apoi se patinează. Rama de lemn este realizată din lemn uscat de fag, ceruit și lustruit manual. Fiind fabricate în regim artizanal, de serie mică, majoritatea operațiunilor sunt realizate manual. 

ICOANE ARGINTATE TIP FERECĂTURĂ

Icoana tip "ferecătură" argintată (ICOANĂ FERECATĂ ARGINTATĂ) este realizată ca replică după icoane vechi românești, din tablă de cupru care se argintează și se patinează. Chipul icoanei este pictat manual de către un artist plastic, respectând stilul original. 

ACASĂ ESTE O INSULĂ

Căminul este locul unde fiecare persoană își găsește liniștea și se simte protejată de orice influență negativă din afara acestuia. 

Icoanele argintate pe ramă de lemn pe care vi le ofer sunt realizate manual în stilul tradițional și, amplasate intr-un loc vizibil, pe un birou sau pe perete, vă vor aduce aminte că locuința este locul ideal pentru liniștea pe care o căutați. 

Aceste icoane argintate pictate și finisate manual sunt un cadou deosebit pentru ocazii speciale (nunta ta, zile onomastice) și pentru colegii tăi

CUM COMAND?

Vă rugăm să intrați pe pagina de PRODUSE, selectați categoria dorită, ICOANE ARGINTATE sau ICOANE FERECATE ARGINTATE, iar în dreptul fiecărui produs găsiți un formular de comandă (butonul COMANDĂ PRODUS) pe care vă rugăm să îl completați cu datele dumneavoastră. De asemenea puteți să ne sunați (butonul COMANDĂ TELEFONICĂ). În ceea ce privește livrarea produselor, găsiți toate detaliile pe pagina LIVRARE. În București livrăm personal.

Vă ofer aceste icoane argintate la un preț special cu speranța că vor deveni cadouri deosebite pentru cei dragi. 

Vă așteptăm cu drag!