Despre noi

Sunt un artizan din Bucuresti și de 10 ani realizez în regim artizanal icoane argintate (aspect antichizat) și icoane ferecate argintate (ferecături argintate).

ICOANE ARGINTATE PE RAMĂ DE LEMN 

Icoanele argintate pe care le realizez cu drag și răbdare sunt 100% produse românești. Acum mai mult de 10 ani am pornit la drum cu câteva modele, la care am adăugat multe altele noi. Unele sunt realizate de mine în colaborare cu alți artizani, iar altele sunt copii după icoane vechi rusești, românești sau grecești.

Partea superficială a icoanei este realizată din tablă de cupru iar baza interioară este din rășină poliuretanică. Piesa se argintează, apoi se patinează. Rama de lemn este realizată din lemn uscat de fag, ceruit și lustruit manual. Fiind fabricate în regim artizanal, de serie mică, majoritatea operațiunilor sunt realizate manual. 

ICOANE ARGINTATE TIP FERECĂTURĂ

Icoana tip "ferecătură" argintată (ICOANĂ FERECATĂ ARGINTATĂ) este realizată ca replică după icoane vechi românești, din tablă de cupru care se argintează și se patinează. Chipul icoanei este pictat manual de către un artist plastic, respectând stilul original. 

ICOANE ARGINTATE REALIZATE ÎN ROMÂNIA

Căminul este locul unde fiecare persoană își găsește liniștea și se simte protejată de orice influență negativă din afara acestuia. 

Icoanele argintate pe lemn pe care vi le ofer sunt realizate manual în stilul tradițional și, amplasate intr-un loc vizibil, pe birou sau pe perete, vă vor aduce aminte că locuința este locul ideal pentru liniștea pe care o căutați. 

Aceste icoane argintate pictate și finisate manual sunt un cadou deosebit pentru ocazii speciale (nunta ta, zile onomastice) și pentru colegii tăi

CUM COMAND?

Vă rugăm să intrați pe pagina de PRODUSE, selectați categoria dorită, ICOANE ARGINTATE sau ICOANE FERECATE ARGINTATE, iar în dreptul fiecărui produs găsiți un formular de comandă (butonul COMANDĂ PRODUS) pe care vă rugăm să îl completați cu datele dumneavoastră. De asemenea puteți să ne sunați (butonul COMANDĂ TELEFONICĂ). În ceea ce privește livrarea produselor, găsiți toate detaliile pe pagina LIVRARE

ICOANELE NOASTRE ARGINTATE VĂ SUNT LIVRATE GRATUIT ÎN BUCUREȘTI.

Vă ofer aceste icoane argintate la un preț special cu speranța că vor deveni cadouri deosebite pentru cei dragi. 

Vă oferim mai multe imagini și povești ale icoanelor mele argintate și pe BLOG.

Vă așteptăm cu drag!